News:

 

Topic: [Fixed] P_Align Pivot to Manipulator  (Read 58 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • No avatar
  • Posts: 2085
  • Polygon
January 13, 2018, 02:14:08 PM
When using "P_Align Pivot to Manipulator"

With Param options:  ObjectPivot(bool) true; MeshPivot(bool) True.
Looks like working OK (although issues on my config, looks like yet again config corruption)

With Param options:  ObjectPivot(bool) false; MeshPivot(bool) True.
Nothing changes, mesh pivot remains in original location

With Param options:  ObjectPivot(bool) True; MeshPivot(bool) False.
Object moves to manipulator(rather than just the object pivot).


Please check/fix when you have time.

« Last Edit: January 14, 2018, 05:12:19 PM by steve »

  • No avatar
  • Posts: 3260
  • Developer
  • Administrator
  • Polygon
January 13, 2018, 11:46:36 PM
Try this
http://www.digitalfossils.com/Download/NVil-Jan-14-18.rar

If 'ObjectPivot' input is false, "GroupPivot' input should be true to set selected hierarchy group node's pose. In this case, 'MeshPivotToo' input has no meaning.

  • No avatar
  • Posts: 2085
  • Polygon
January 14, 2018, 10:43:22 AM
The mesh pivot will still not move when param option for "object pivot" is false. I did try with param "Group" pivot set to true and false. I even manually moved group pivot to correct location first, but still mesh pivot will not move while param "object pivot" is false.

It is working on your setup?

  • No avatar
  • Posts: 3260
  • Developer
  • Administrator
  • Polygon

  • No avatar
  • Posts: 2085
  • Polygon
January 14, 2018, 04:39:11 PM
No change, still same issue.

OK, it appears to work, but I am seeing an issue which I thought was a corruption in my config (I am currently on default config).

In my main config, editing the composite tool(that contains the p_align pivot), does not appear to be taking effect untill after restarting Nvil. With a default config, I used the tool seach to execute the P_align pivot tool, but it did not work first time, I had to run it again for it to make changes to mesh pivot location.

I will need to find time to test/check more.
« Last Edit: January 14, 2018, 04:50:09 PM by steve »

  • No avatar
  • Posts: 2085
  • Polygon
January 14, 2018, 05:12:00 PM
It is now working correctly.

I will look at the issue with composite tool edits later.

  • No avatar
  • Posts: 3260
  • Developer
  • Administrator
  • Polygon
January 15, 2018, 06:43:46 AM

  • No avatar
  • Posts: 2085
  • Polygon
January 15, 2018, 09:52:42 AM
Hi IStonia,

Looks OK. Thanks.